tisdag 16 maj 2017

28 år

Pierre i Bergen, Norge 2009
Idag skulle du fyllt 28 år. Jag var på väg till kyrkogården för att plantera lite blommor, men bilen startade inte. Batteriet var urladdat. Förstår inte att det kan ladda ur bara genom att stå i två veckor. Har dock inte gjort några längre resor med bilen på ett tag, så det kan vara orsaken.

Hur hade ditt liv sett ut idag? Hade du fortfarande varit ihop med din stora kärlek? Eller hade vardagen och dagliga rutiner lagt sig i ert liv och gjort er blasé inför varandra? För tidigare i din värld fanns ingen vardag. Du var en fri själ som skrev dina egna regler. Men hade du anpassat dig; nu när du hade barn? Liksom jag gjorde för er skull en gång i tiden.

Hade du haft fler barn? Som förgyllde din vardag. Trots alla konflikter som uppstår mellan föräldrar och barn och mellan partners finns det ingenting som är så värdefullt som familjen. Ibland förstår man inte det förrän det är försent.

3 kommentarer:

  1. Ja du ... det här är nog din tuffaste bit i ditt redan tuffa liv. Att ordet aldrig får en så kraftfull betydelse att man egentligen inte vill använda ordet. Det är svårt nog att leva men då att få tvingas lida än mer gör inte saken bättre. Delad sorg är också halv sorg, så vi är många som älskar dig och vill dig väl och det är också en del av livet som är positivt.
    Kramar kära Mia. ♥ ♥ ♥

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera